M e e t Mauties Mama

"terug vanuit een diep dal"
Ik ben Daniëlle ten Cate, de mama van Mautie. En hoewel onze website Mauties Mama heet, zou het niet compleet zijn zonder mijn fantastische gezin: namelijk Maud oftewel Mautie zelf en Mauties Papa, Mark. Mautie is onWie is Mauties Mamaze showmodel en mijn muze en Mark doet heel, heel veel achter de schermen!

 

Mauties Mama was begonnen als een hobby toen ik door een helingsproces ging. Het haken en naaien was een therapeutische bezigheid die als touw diende om mij te trekken uit mijn diepe dal. Ik vertel meer hierover in mijn blog


De producten die voortkomen uit deze tijd werden echt vanuit het hart gemaakt. Als kersverse moeder zat ik op mijn roze wolk, gevuld met liefde en blijdschap. Hoewel er talloze leuke producten te koop zijn, miste ik het warme gevoel van speciale spulletjes, geen bulkverkoop. Het vormen van een gezin met een jonge baby is zo bijzonder en zo magisch dat je als ouder niets liever wil dan alles perfect hebben zodat het kan evenaren aan het gevoel dat je op dat moment ervaart.


Met deze gedachten heb ik Mauties Mama opgezet, het meegeven van met liefde gemaakte producten die de kraamtijd en ouderschap net een stukje specialer maken. Ik streef ernaar mooie producten te maken die men echt wil hebben ipv producten die men nodig heeft. Aangezien de op maat gemaakte producten geheel zelf samengesteld kunnen worden, spring ik in op het gemis dat ik zelf heb ervaren. 


Ik wil als persoon graag iets meegeven en aan de maatschappij iets toevoegen waardoor ik zelf geluk ervaar en elke dag mijn dag kan starten met een lach. Niets is leuker dan het zien van gelukkige baby’s, want blije baby’s maakt blije ouders ♡

ps. hebben jullie vragen over Mauties Mama of de producten, neem dan vooral contact met ons op :)

Contactformulier