Frequently Asked Questions

Vind hier jouw veelgestelde vraag ♡

Bestellingen

Stuur z.s.m. een berichtje naar 06 188 010 63 (whatsapp) of email naar: info@mautiesmama.nl dan zal het team ervoor zorgen dat de bestelling wordt aangepast.

Dat kan! Vraag daarvoor altijd eerst naar de mogelijkheden via 06 188 010 63 (whatsapp) of per e-mail: info@mautiesmama.nl wat er mogelijk is.

Kosten

iDeal, Paypal, Sofort (DE), Bancontact (BE).

Omdat deze producten vaak eenmalig worden aangeboden. Als het standaard in ons assortiment zit hanteren we dezelfde prijs als de zelf samengestelde producten.

Levering & Verzending

Cadeaubonnen worden automatisch als brievenbus-verzending verzonden. De bonnen worden net als de rest met track-and-trace verzonden.

We bieden ook een digitale cadeaubon aan waarbij jij de voucher of code online ontvangt. Op deze manier kan jij zelf kiezen hoe je de cadeaubon cadeau kan geven!

Ja, dat kan worden gekozen. Bestellingen mogen afgehaald worden, op afspraak aan de van Ruysdaellaan 41-69, Leidschendam.

Maatvoering

Voor kledingmaten voor de kleintjes: lengte = maat. Dit betekent dat als je kleintje 68 cm = maat 68. Mocht je kindje groter zijn, dan kan je het beste een maat groter bestellen.

Stoffen

Soms kan het voorkomen dat wij een bepaalde stof niet (kunnen) bestellen. Onder het mom van klantgerichte service zou het in overleg kunnen om met de stof van de klant het gewenste artikel te maken. Let op: neem ten allen tijden contact met ons op om teleurstelling te voorkomen.

Wasinstructies

Ja, dat kan! Het beste is dan om in een kruisvorm (bovenzijde, onderzijde, links, rechts, en middenin) vast te spelden met veiligheidsspelden zodat het matrasje niet verschuift. Koude was 30 graden en niet in de droger.

Het kan met de wasmachine meedraaien, alleen raden wij aan om het op 30° te wassen!