Welkom bij Mauties Mama Maakt

Dé online winkel voor je handwerkbenodigdheden. Stof, wolgaren, fournituren en leuke patronen om zelf thuis aan de slag te gaan. Speciaal voor voor onze Mauties Mama fans is deze website gemaakt. Om jullie te inspireren om ook lekker creatief aan te slag te gaan. Voor de starters onder ons hebben we leuke pakketten en video's online gezet en schrijven wij onze eigen patronen voor jullie uit. Makkelijk en voor iedereen te volgen.

Onze werkwijze

Hoe alles met liefde handgemaakt wordt

Met liefde handgemaakt, dat is de rode draad in ons bedrijf ♡ Onze werkwijze laat zien hoe wij niet alleen onze producten met alle liefde maken zodat ze bijzonder zijn, maar ook de stoffen en materialen die wij gebruiken worden met heel veel zorg uitgekozen zodat de producten ook duurzaam zijn. Wij willen eerlijke kleding maken die in Nederland is geproduceerd én die vrij is van kinderarbeid. Lees er hier meer over ♡

Mauties Mama houdt zich bezig met duurzaam ondernemen. Dit houdt in dat wij, behalve ons richten op economische prestaties, ons ook bezighouden met de sociale aspecten van ondernemen en het milieu. Binnenkort hopen wij jullie meer te vertellen over hoe wij de sociale kant gaan implementeren binnen ons bedrijf.  

Graag nemen wij je mee achter de schermen om te laten zien hoe onze mooie producten tot stand komen.

werkwijze

o n z e  s e r v i c e

Bij Mauties Mama bieden wij persoonlijke service vanuit het hart ♡ Daarom kan je voor elke vraag bij ons terecht en proberen wij altijd mee te denken. Ook ben je van harte welkom bij ons atelier voor face-to-face contact mocht je daar meer behoefte aan hebben. Neem hier contact op. 

Wij streven er altijd naar om Mauties Mama producten snel bij jou thuis te krijgen, daarom leveren we alles dat op voorraad is binnen 1-3 werkdagen. Voor alle zelf samengestelde producten hanteren wij een levertijd van 2-4 weken, omdat wij voor kwaliteit staan. Sinds kort zijn wij overgestapt op duurzame verpakkingen en we zijn van plan om dit steeds meer uit te breiden op ons inpakmateriaal, omdat wij het belangrijk vinden om zuinig te zijn op het milieu. Maar wij willen nog steeds dat het uitpakken een feestje blijft!