Welkom bij Mauties Mama Maakt

Dé online winkel voor je handwerkbenodigdheden. Stof, wolgaren, fournituren en leuke patronen om zelf thuis aan de slag te gaan. Speciaal voor voor onze Mauties Mama fans is deze website gemaakt. Om jullie te inspireren om ook lekker creatief aan te slag te gaan. Voor de starters onder ons hebben we leuke pakketten en video's online gezet en schrijven wij onze eigen patronen voor jullie uit. Makkelijk en voor iedereen te volgen.

Stoffen

Met veel liefde en zorg gekozen 

Alle stoffen worden persoonlijk en met veel zorg uitgezocht door Mauties Mama. Hierbij houden wij rekening met de trends, de klassieke uitstraling, en vooral veel keuze! Wij zorgen er altijd voor dat we de basic wafelstof kleuren hebben, die we onlangs hebben uitgebreid naar 12 verschillende kleuren. Ben je een beetje bang dat de kleur niet uitvalt zoals op de foto, bestel dan hier een stofstaaltje.

Wij proberen elk seizoen frisse en nieuwe prints toe te voegen, maar wij vinden het ook belangrijk dat we tijdloze prints hebben die nooit vervelen. Wij houden ook rekening met de vraag van onze klanten en proberen hieraan tegemoet te komen. Dus deins er vooral niet voor terug om naar bepaalde prints te vragen! Hieronder zie je een overzicht van onze recente collectie prints en stoffen. 

Wij hebben nu NIEUW in onze collectie, de mini rib velvet 100% katoen. Deze hebben we speciaal uitgezocht voor onze nieuwe MM CHIC lijn. Deze lijn kun je net als alle andere babyproducten zelf samenstellen. Met de keuze om het met 100% gewassen katoen of hydrofiel katoen te combineren. Een luxere uitstraling t.o.v. onze standaard collectie. Speciaal voor de ouders in spé die houden van een uniek product met een pittig tintje ;)

Onze nieuwe hydrofielprintjes, speciaal uitgezocht voor onze nieuwe MM CHIC lijn. Zacht, comfortable en chic! Wat jij zoekt ;) kom je snel kijken naar de keuze mogelijkheden?