Babynestje kopen?
Dat kan bij Mauties Mama!

Het babynest is een overgewaaide trend uit Scandinavië om je newborn een gevoel van geborgenheid te geven. Je kan een babynest zien als een veilig plekje waar je baby zich heerlijk in kan nestelen. Wil jij een babynestje kopen voor jouw kleintje? Dan ben je bij Mauties Mama op de juiste plek! Bij ons kan je het babynestje zelf samenstellen zodat het helemaal bij jouw baby en/of interieur past! En het allerbelangrijkste: je baby zal er heerlijk in kunnen rusten. Benieuwd naar ons aanbod aan babynestjes?
Lees dan snel verder en ontdek het zelf!

Een babynestje bestellen bij Mauties Mama

Met trots presenteren wij onze nieuwe 2021 collectie babynestjes. In de collectie vind je onder andere onze très CHIC baby lijn die zacht, comfortabel en stijlvol is en wellicht perfect past bij jouw interieur en/of babykamer. Maar je kan ook de lijn MM CHIC vinden, de babynestjes van deze lijn zijn een tikkeltje zachter en hebben bovendien een luxere uitstraling. Deze selectie babynestjes zijn op voorraad en kunnen binnen 1-3 werkdagen worden geleverd! Het is een mix tussen de "one of a kind" en "nieuwe collectie" babynestjes. We hebben deze voorraad aangelegd voor onze snelle shoppers die bijvoorbeeld nu op zoek zijn naar een leuk cadeautje om te geven.

Alles naar wens

Zit er toch niks tussen of wil je zelf je nestje samenstellen?Kies dan je maat: S, Mof L en stel je eigen nestje samen naar jouw stijl! Zowel voor jongens als meisjes ligt onze voorkeur bij maat M, omdat deze langer meegaan en bovendien een stuk gebruiksvriendelijker zijn. Nu je de maat hebt gekozen, ben je vast benieuwd hoe jij jouw babynestje nog meer kan personaliseren. Op het gebied van personalisatie is bij ons vrijwel alles mogelijk! Heb jij een leuke stof gezien die perfect zou zijn voor een roze babynestje voor jouw kleine prinses? Stuur dan stofstaaltjes naar ons op, dan zullen wij kijken of wij het kunnen inkopen en er wat moois van kunnen maken. Heb je een ander product in ons aanbod gezien dat je graag een persoonlijk tintje wilt geven? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bij Mauties Mama kan jij een heerlijk knus babynestje kopen voor jouw baby en als kers op de taart ook helemaal zelf samenstellen! Kom je er niet helemaal uit? Je kan altijd onze hulp inschakelen bij het samenstellen van een babynestje. Ook voor andere vragen kan je uiteraard telefonisch contact opnemen of via het contactformulier.