Welkom bij Mauties Mama Maakt

Dé online winkel voor je handwerkbenodigdheden. Stof, wolgaren, fournituren en leuke patronen om zelf thuis aan de slag te gaan. Speciaal voor voor onze Mauties Mama fans is deze website gemaakt. Om jullie te inspireren om ook lekker creatief aan te slag te gaan. Voor de starters onder ons hebben we leuke pakketten en video's online gezet en schrijven wij onze eigen patronen voor jullie uit. Makkelijk en voor iedereen te volgen.

maatvoering & wasinstructies

MAATVOERING
Welke maat heeft jouw kleintje?

Wat kersverse moeders misschien niet weten: lengte = maat. Dit betekent bijvoorbeeld dat wanneer je baby 56 cm is, dit gelijk is aan maat 56. Praktijk leert ons dat het verstandig is om een maatje groter te nemen. Maar hoe vallen onze producten?

JURKEN  HAREMBROEKJE 

De hydrofieljurkjes hebben een wijd A-vormig model. Het jurkje bevat geen rits of knopjes en door de ruime opening kan het gemakkelijk over het hoofd aan/uit worden getrokken. De jurk valt goed op maat. De hydrofieljurkjes kunnen iets langer mee, want deze kunnen als tuniek gedragen worden!

Onze harembroekjes hebben een perfecte pasvorm. De pijpen vormen met de beentjes van je kleintje mee en de harembroekjes zijn niet nauwsluitend! Hierdoor zitten ze als gegoten, omdat er ook ruimte is voor de luier. De broeken vallen precies op maat. Is je baby 56 cm dan is het verstandig om een maat 62 te nemen! 

WASINSTRUCTIES
Zo blijven Mauties Mama producten lang mooi ♡

Natuurlijk wil je graag dat al jouw Mauties Mama aankopen lang meegaan en super mooi blijven, daarom hanteren wij de volgende wasvoorschriften:                    

wasinstructies ❥ wassen op maximaal 30°
 ❥ eventueel strijken op de lichtste stand
 ❥ onze artikelen mogen absoluut niet in de droger!

Voor alle artikelen gemaakt met wafelstof raden wij aan om eerst even in koud water te weken om inkrimping tegen te gaan. Het kan altijd voorkomen dat onze producten iets krimpen, hier wordt rekening mee gehouden tijdens het knippen van de stoffen. 


De babynestjes kunnen, indien nodig, ook gewassen worden. Als je een babynest zonder rits hebt gekocht, dan raden wij stellig aan om het matrasje kruislings (bovenzijde, onderzijde, links, rechts) en in het midden met veiligheidsspelden vast te maken. Hiermee voorkom je dat het matrasje verschuift en opbolt. 


De rammelaars en bijtringen kunnen het beste op de hand in een sopje gewassen worden!