Word een retailer van Mauties Mama

Wat leuk dat je enthousiast bent geworden!

Alle producten zijn handgemaakt in ons atelier in Leidschendam. Dit is een sociale onderneming die het mogelijk maakt voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt om te reïntegreren. Dit doen wij in samenwerking met de Ambachtsacademie van AmbachtNederland. Wij hopen in de toekomst dit verder te kunnen uitbreiden en naast alle blije baby's en ouders ook mensen te helpen om een onderdeel te zijn van de maatschappij.

Door ons ook te focussen op retailers, kunnen wij niet alleen de naamsbekendheid vergroten, maar ook onze productie. Op deze manier kunnen wij meer mensen helpen met hun integratie. Hoe leuk is het dat jij als retailer een handje helpt om dit te bewerkstelligen! Samen kunnen wij heel veel mensen helpen om terug te keren in de maatschappij. 

Wij zijn daarom altijd opzoek naar leuk bedrijven die online of offline bereid zijn onze producten te willen verkopen. Mochten wij je interesse hebben gewekt, bekijk dan onze collectie op Orderchamp, Ankorstore of FAIRE. Dit zijn platforms die speciaal opgezet zijn voor jouw als retailer en het makkelijk maakt om van verschillende bedrijven in een keer in te kunnen kopen. Wij hopen jouw order snel in onze mail te ontvangen! 

Namens het gehele team welkom lieve retailer ♡