BLOG #5: Blijf rustig ik ben slechts zwanger!

BLOG #5: Blijf rustig ik ben slechts zwanger!

"Keep calm i'm just pregnant"⁠

"YES!" Het moment dat je het streepje ziet, joehoe er komt een kleintje bij.. vol vreugde en blijdschap en vol in het moment. Hij/zij is zo gewenst, zo welkom en nu al zo geliefd. Ik weet het nog als de dag van gisteren, dat moment was hilarisch! Ik kwam terug van een meidenavond en mij vent sliep al. De testen had ik gekocht aangezien ik al twijfelde en al 3 dagen overtijd was. Super gechoqueerd en blij was ik bij het zien van het streepje en rende naar de slaapkamer. Ik maakte hem wakker en vertelde hem dat we zwanger waren en hij zei: " Ah probeer het morgen weer" (de zwangerschapstest hé) al slapend en zonder enig besef wat ik überhaupt had gezegd viel meneer weer in slaapt. MANNEN!! Zo verbaast dat ik was besloot ik toch te gaan slapen en de volgende dag gewoon weer te testen.. Ohh.. Nog steeds!! ⁠IK BEN ECHT ZWANGER!

 

Voor dat je denkt dat ik NU zwanger ben en ons gaat feliciteren, is dit dus mijn verhaal uit 2016! (haha)

 

Ik pakte hem bij de hand en sleurde hem mee naar de WC en wees naar de 2 testen, daar stond hij stok stijf zonder besef..OMG nu al?!" ⁠Ik werd de lucht in gelanceerd en door de kamer geslingerd van vreugde. Zo blij, maar dan komt nu het moment van shit.. en nu dan?!

"Maar we hadden net een 6 jaren plan gemaakt om het huis te renoveren, nu moet dat in 9 maanden!" en whoep daar kwam de stress. Ehm en wat moeten we nu allemaal doen en regelen. Wij hadden ons werkelijk met 1 ding bezig gehouden 1 missie en dat was zwanger worden, nooit bedacht en dan?!

Gelukkig is er dan internet die je verteld wat je moet doen en wanneer je de verloskundige moet bellen etc. LANG LEVE INTERNET!

Hier en daar lijstjes verzameld van spullen die je nodig hebt als je een baby verwacht. Je kent ze wel google op "kraamlijst of kraam uitzetlijst" en je vindt er genoeg!

Maar let op! want sommige dingen moet je kopen uit "voorzorg" en heb je vaak niet nodig.

Dus waar wij konden hebben wij veel producten geleend of gekregen van vrienden en familie. Zoals bijvoorbeeld een kruik, je moet er 2 hebben in case de kleine zich zelf niet warm kan houden. Ik kan je vertellen dat Maud geboren was op een hele hete dag en wel geteld 1 dag met een kruik heeft gelegen en zo zweette dat de kraamhulp het maar weggehaald had. Met andere woorden dit is dus zo'n product dat ik zelf gelukkig had geleend. 

 

Heb jij ook een leuk "ik ben zwanger moment"? Deel het dan met ons en reageer hier onder met je verhaal. Ik ben super benieuwd naar de reacties.

 

xxx Liefs, 

Danielle 

Terug naar blog

Reactie plaatsen